Tähdellistä

Otavan oppikirjailijoiden verkkolehti

Tapahtumat

Campus-seminaarissa ajankohtaista asiaa opettajille

Huippuluentoja eri puolilta maailmaa ja suora lähetys netissä: ensimmäistä kertaa järjestetty Campus-seminaari oli menestys.

7. syyskuuta järjestetty Campus-seminaari kokosi Savoy-teatterin täyteen opettajia. Maailman parhaita oppimistuloksia tuottavat suomalaisopettajat kerääntyivät kuuntelemaan asiantuntijaluentoja eri puolilta maailmaa.

Ensimmäistä kertaa järjestytyn Campus-seminaarin tavoitteena oli tarjota opettajille ajankohtaista tietoa päivänpolttavista kysymyksistä. Vuoden teemana oli muuttuva maailma.

Asiantuntijakaarti koostui politiikan ja talouselämän vaikuttajista, tulevaisuudentutkijoista, peli- ja virtuaalimaailman menestyjistä sekä taiteen ja viihteen edustajista. Puhujavieraina olivat mm. valtiovarainministeri Jutta Urpilainen, taiteilija Jorma Uotinen, The Future Laboratoryn tutkija Chris Sanderson sekä Aller Median toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä. Seminaarin toteutti Idealist Group yhteistyössä opetus- ja kulttuuriministeriön sekä suomalaisten yritysten kanssa.

Osallistujille Campus-seminaari oli ilmainen, ja sitä saattoi seurata myös kotikoneelta reaaliaikaisena nettilähetyksenä.

Kaikki Campus-seminaarin luennot löytyvät videoklippeinä osoitteessa:

http://www.campusseminar.com/videos/.

Titta Sevanto

Julkaistu numerossa 2/2011